söndag 8 juni 2014

Dagens höjdpunkt

Dagen har tillbringats på ytterligare en utställning. Denna gång i Vänersborg. Gick inte hela vägen, men vi hade himla trevligt ändå! Dagens höjdpunkt var dock att få träffa vår älskade lilla Gunilla hemma hos hennes nya matte och husse i Trollhättan. Hon kände igen oss - både två och fyrbeningar.

Här kommer några bilder från dagen:




 Judit tyckte underlaget i ringen kunde varit bättre. Det tyckte även jag. I vissa delar av ringen var gräset jättehögt, och det var flera hundar som tyckte det var jobbigt att trava igenom djungeln. Judit slutade trots allt som tvåa bästa tik med R-CACIB.

Det var många svansviftningar och pussar när vi välkomnades av Gunilla i hennes trädgård. En mysig trädgård där hon får strosa omkring som hon vill - utan staket och utan att hon lämnar tomten.

Hon har det så underbart att man blir alldeles tårögd. Jag är så glad att just Eva och Bengt tog hand om Gunilla när mamma inte längre kunde.

Tack till Gunillas husse och matte för att vi fick göra en snabb visit hemma hos er! Tack även till Linda, barnen och Lisa som följde med idag - ni är bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar